Regisztráció

Jelenleg üres a bevásárlókosár.

Vásárlás folytatása

VásárlásKIADVÁNYAINK MEGVÁSÁROLHATÓK:


1.)

A Napvilág Kiadó szerkesztőségében, ahol új könyveinkre 20% kedvezményt biztosítunk, korábbi kiadványainkat pedig 50%-os, valamint 500 és 1000 forintos áron kínáljuk.

Címünk: 1054 Budapest, Alkotmány u. 2. III. emelet 320.

Telefon: +36 1 311-4866

Nyitvatartás: hétfőtől csütörtökig 8.30-16.00 óráig.


2.)

Honlapunk webshopjában elektronikus úton, ahol szintén érvényes a 20%-os kedvezmény, és a fentiekben feltüntetett akciós árak. 

HONLAPUNKON MEGRENDELT KÖNYVEIT KÁRTYÁVAL IS KIFIZETHETI!


3.)

Az egyetemi, főiskolai jegyzetboltokban és a nagyobb könyvesboltokban.
Szállítási és fizetési feltételek


Kedves Vásárlónk!

A webshopunkban megrendelt könyve(ke)t az alábbi módokon fizetheti ki:

– Bankkártyával az internetes webshop felületén – szállítási költség nélkül, ha a kiadóban veszi át a könyve(ke)t; szállítási költséggel, ha postai kiszállítással kéri a könyve(ke)t;

– Készpénzben/bankkártyával a kiadó boltjában (Címünk: 1054 Budapest, Alkotmány u. 2. III. emelet 320.  Telefon: +36 1 311-4866, Nyitvatartás: H-Cs: 8.30-16.00 óráig), szállítási költség nélkül;

– Átutalással: ebben az esetben ha postai kiszállítást választott, a számlát a könyvekkel együtt postára adjuk Önnek. Ha személyes átvételt kért, akkor kiadónkban a megrendelt kötetekkel együtt kapja kézhez a kinyomtatott számlát. Az összeg az alábbi bankszámlaszámra történő átutalással egyenlíthető ki: CIB Bank 11100104-12078682-01000003. Kérjük, a közlemény rovatba írja be a megrendelést visszaigazoló emailben található megrendelés-azonosító számot! Köszönjük!

– Csekken: ez postai szállítást és szállítási költséget jelent; a csekket a könyvekkel együtt postázzuk, és azok kézhezvételét követően kell befizetni.


A kifizetett könyve(ke)t az alábbi módokon veheti át:

– személyesen a kiadóban, nyitvatartási időben (Nyitva tartás: H-Cs: 8.30-16.00 óráig) minden esetben szállítási költség nélkül;

– postai kiszállítással. A webshopunkban postai kiszállítással megrendelt könyveket a Magyar Posta Zrt. segítségével az ország bármely pontjára kiszállítjuk az Ön által megadott címre. Külföldi szállítás esetén egyedi postaköltséget számítunk fel, ez ügyben keresse fel a Kiadó kereskedelmi munkatársát az alábbi email címen: kereskedelem@napvilagkiado.hu vagy telefonszámon: +36 1 311 4866.


A postai kiszállítás költsége (szállítási költség):

0,50 kg-ig 390 Ft,
2 kg-ig 1630 Ft,
5 kg-ig 1850 Ft,
10 kg-ig 1960 Ft,
10 kg feletti rendelés esetén 2180 Ft.

(A súly a teljes feladott csomagra, nem az egyes kötetekre értendő.)


Szállítási határidő

Amennyiben rendelésüket munkanapokon 15 óráig leadják,

– személyes átvételre a rendelés leadását követően azonnal van lehetőség a kiadó boltjában;

– ha postán kérik a kiszállítást, a rendelés leadását követő munkanapon postára adjuk a kért könyve(ke)t. Innentől kezdve a postára van bízva a csomag, tapasztalataink szerint maximum 4 munkanapon belül érkezik meg.


A vásárlástól való elállás joga

A megrendelt könyvek kézhezvételétől számított nyolc munkanapon belül Önnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben a – sértetlen – könyvért kifizetett vételárat visszatérítjük Önnek legkésőbb az elállást, illetve a könyv visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a könyv visszajuttatásának költségeit is Ön viseli.

A fentiek csak a sértetlen könyvekre vonatkoznak. Hibásan érkezett vagy a szállítás során megsérült küldemény esetén a “Garancia” pont alatti feltételek érvényesek.


Garancia

Az Ön által megrendelt könyv(ek)re a Napvilág Kiadó minőségi garanciát vállal. Ez azt jelenti, hogy ha a megrendelt könyv nyomdahibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt díjmentesen kicseréljük. Ha a készletünkben már nincs hibátlan példány, akkor lehetősége van más kiadványt választani. Abban az esetben, ha ezt a lehetőséget nem kívánja igénybe venni, a könyv vételárát visszatérítjük Önnek.


Reklamáció benyújtásának módja, a kivizsgálás határideje

Ha az Ön példánya hibás vagy sérült, kérjük, jelezze Kiadónkban (telefonon: 311-48-66, emailben:kereskedelem@napvilagkiado.hu), és egyeztetünk arról, hogyan hajtjuk végre a könyv cseréjét.

Emailen küldött reklamációjára 1 munkanapon belül válaszolunk.


Kártyás vásárlás

CIB bank fizetési tájékoztatója

CIB bank: Kérdések és válaszok internetes kártyás fizetésről

Webáruházunk a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Webáruház a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a Webáruház nem értesül, azokat csak a CIB Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a Webáruház oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást. A vásárolt áru/szolgáltatás ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján.


A vásárlás során a következő kártyák használhatóak:
Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard, Verified by Visa